Спробувала різні стилі
Мені завжди важко було знайти сукню, яка підходить і для роботи, і для прогулянки. У 25 Union спершу подивилася кілька класичних варіантів, але потім захопилася більш яскравими моделями.
3 Views

Мені завжди важко було знайти сукню, яка підходить і для роботи, і для прогулянки. У 25 Union спершу подивилася кілька класичних варіантів, але потім захопилася більш яскравими моделями.
Мене теж це здивувало, я раніше не замовляла сукні онлайн, бо боялася розчаруватися. Але жіночі сукні 25 Union — це те, що я використовую зараз постійно. Я переглядаю новинки і замовляю кілька моделей одночасно, бо тоді легше обирати настрій і стиль. Ще мені подобається, що вони пропонують різні довжини, це допомагає підбирати під конкретний захід. Для мене важлива якість тканини і комфорт, і тут все чудово. Раніше багато суконь після одного прання втрачали форму, а ці тримають її, і навіть після кількох носінь виглядають новими. Я взагалі рекомендую дивитися на їхні нові колекції регулярно, бо вони швидко додають свіжі моделі, і можна оновлювати гардероб без зайвих проблем.